Every
body is
welcome

We
believe
in

Reset Recharge Restore

YogaHouse wil yogastudenten inspireren en begeleiden in persoonlijke groei, welzijn en een gezonder leven door een plek te bieden die focus én ontspanning mogelijk maakt. We creëren samen een kalme omgeving die de kracht en de flexibiliteit van lichaam en geest ontwikkelt. Een samenspel van fysieke inspanning, een sterk bewustzijn van je eigen ademhaling en meditatie laat je toe je yogabeleving op en naast de mat verder te ontwikkelen.

YogaHouse biedt aangepaste, krachtige en praktische yogalessen. De traditionele beoefening van yoga wordt verweven met hedendaagse inzichten in beweging en diepgaande kennis van anatomie, biomechanica en fysiologie.

De lessen bieden je de kans om in verbinding te treden met je persoonlijke yogaroutine en jezelf te uiten door de fysieke beoefening en adembewustzijn.

Aanpak op maat

Yogahouse moedigt de studenten aan om vrijer, dieper en bewuster te bewegen. In de creatieve en doordachte opeenvolging van yogaposes zijn opties ingebouwd die je de mogelijkheid bieden een gepersonaliseerde routine uit te bouwen. Vanuit de overtuiging dat yoga voor EveryBody toegankelijk moet zijn en creëren we bij Yogahouse een omgeving die jouw unieke groei en individualiteit omarmt.

YogaHouse brengt een brede waaier aan lessen, van een krachtige vinyasa over yin tot restauratieve praktijk voor de beginnende en voor de meer ervaren yogi. Door deze variatie in lessen kan EveryBody ongeacht leeftijd, gestalte, geslacht en levensstijl een eigen routine ontwikkelen om yoga te beoefenen en bovenal ervan te genieten.

Alle niveaus zijn welkom om de positieve invloed van yoga te ervaren en een (dieper) inzicht in de yogalevensstijl te krijgen met haar vele fysieke en mentale voordelen.

Persoonlijke ervaring

Angelique ontdekte yoga tijdens het herstellen van een whiplash na een auto-ongeluk. Haar eerste yogales was een heuse openbaring. Yoga verlichtte niet alleen het fysieke ongemak maar Angelique ontdekte ook iets geweldigs: het ervaren van meditatie door beweging. Door twintig jaar meedraaien in de bedrijfswereld was het een uitdaging geworden om de geest tot rust te brengen, maar na de eerste savasana was ze meteen overtuigd: ze ontwikkelde een eigen, consistente routine die haar inspireerde om een eerste yogalerarenopleiding te volgen.

Haar passie is het bijbrengen van een krachtige, op ademhaling gebaseerde vinyasa flow met aandacht voor uitvoeringsprecisie. Ze neemt je mee in een creatieve en heldere flow waarbij het lichaamsbewustzijn kan stromen, balancerend op kracht en mobiliteit.

Het motto van Angelique luidt: “Always a student”. Ze nam deel aan intensieve Masterclass-workshops met Amy Ippoliti, Kathryn Budig, Joe Barnett, Adele Cheong, Erin Rose Vaughan.

In 2019 is ze begonnen met haar YogaMedicine-training bij Tiffany Cruikshank en heeft ze met succes de modules Spine and Chinese Medicine afgerond.

Lessen

Groepslessen

Yin Yoga

woensdag 17-07-2024 19:30 - 20:45

Yin Yoga is een langzame, passieve en ingetogen vorm van yoga, waarbij verschillende variaties van liggende en zittende houdingen worden toegepast, die meestal voor een langere periode (3 tot 5 minuten) worden aangehouden.

Elke woensdag

Meer info Boek

One-on-one

Dit kan een persoonlijke sessie zijn of door meerdere worden gedeeld.

Neem contact op voor meer informatie..

Corporate

Introductie van yoga heeft een positief effect op het algemeen welzijn van uw team, verlicht stress op de werkplek en kan leiden tot een gelukkiger medewerker.

Neem contact op voor meer informatie..

Contacteer ons

Wil je een les boeken? Heb je nog vragen? Of wil je een advies? Aarzel niet

namaste@yogahouse.be

0497 48 22 24

Volg ons op instagram

@yogahouseleuven